Onze Mensen

Integriteit, passie en veerkracht zitten in ons DNA. Ons team stelt het succes van onze klant voorop en dit wordt weerspiegelt in onze aanhoudende ondersteuning: van begin tot aftersales, in elk project.

Neem Contact Op

Ons team

Maxime (1)

Technologieën hebben B2C, de fabricage van standaardproducten en de toeleveringsketen verstoord. Bij Komacut brengen we een revolutie teweeg in de manier waarop contractproductie wordt gedaan. Het bestellen van laser gesneden en gebogen onderdelen op aanvraag wordt mogelijk gemaakt door de B2B toeleveringsketen opnieuw te definiëren voor op maat gemaakte componenten voor middelgrote tot grote productie. Het is ons doel om een vlekkeloze contractproductieservice te bieden – verbeterd met transparantie, eenvoud en betrouwbaarheid, met behulp van industrie 4.0 technologieën.

Mr. Maxime Berube

CEO & Oprichter

Conor

Conor Moore

Sales en Marketing Manager

Olivia

Olivia Zhong

Financieel Manager

Niels

Niels P. Olesen

GLOBAL IT MANAGER

Didier

Didier Fagot

Operationeel Manager

Doris

Doris Zheng

Accountmanager

Joffroy

Joffroy Dargenton

Bedrijfsontwikkeling

In-house productie en vakbekwame mensen, ondersteund door stricte kwaliteitscontrole processen en een ingebouwde systeem in ons geavanceerde 4.0 infrastructuur, dit om te verzekeren dat uw onderdelen altijd met de specificaties overeenkomen.

Meer leren