BRONNEN

Hoe Het Werkt

Komacut biedt een simpel online bestelsysteem voor een vlugge productie van plaatmetaal onderdelen en prototypen. Upload uw 3D tekeningen voor uw plaatmetaal onderdelen, en onze speciale offerte machine zal u direct voorzien van productie feedback en een offerte. Dit door slechts een paar simpele waardes door te voeren. Met Komacut profiteert men van een moeiteloos bestel- en productieproces voor op maat gemaakte plaatwerk onderdelen.

Instant Quote With Detailed Breakdown

DIRECTE OFFERTE MET GEDETAILLEERD OVERZICHT

Upload uw 3D tekeningen op ons interactief platform en ontvang direct een offerte met gedetailleerd kostenoverzicht. In een kwestie van secondes kunt u vlug vergelijkingen maken tussen plaatmetaal offertes voor verschillende aantallen, met verschillende materialen of oppervlakteafwerkingen, en met verschillende tolerantie-eisen – het is dus niet meer nodig om 1-2 dagen te moeten wachten op reactie van de fabriek omtrent dergelijke aanvragen.
Design For Manufacturing (DFM)Design For Manufacturing

Ontwerp voor Fabricage (DFM)

Ontvang direct de maakbaarheid van uw ontwerp als u uw product aanpast en bouwt door middel van verschillende onderdelen, materialen en oppervlakte afwerking uit onze catalogus. U ontvang direct een melding bij maakbaarheid problemen en u kunt uw ontwerp herzien en opnieuw indienen.
Order & Delivery

Bestellen en bezorging

Als u eenmaal tevreden bent met uw ontwerp, plaatst u uw bestelling online en uw bestelling wordt meteen naadloos verwerkt. U ontvangt realtime informatie van uw productiebestelling en bezorgstatus van ons online platform.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Neem vandaag nog contact met ons op