BRONNEN

Veel gestelde vragen

De meest populaire vragen beantwoord

Over Komacut

Komacut is een bedrijf in en beheerd door het westen. De eigenaren zijn Canadezen en het bedrijf heeft een internationaal team van medewerkers om met onze zakenpartners over de hele wereld samen te werken.

Ja, Komacut is een privébedrijf dat volledig eigendom is van Komaspec, een bedrijfsklare contractproductie- en assemblageonderneming.

De wereld van tegenwoordig vraagt om internationale samenwerking, wereldwijde ontwikkeling en een geglobaliseerde wereld. Komacut profiteert van de kansen die worden geboden in China met overvloed aan bronnen en makt gebruik van internationale toonaangevende technologieën en innovaties om onze activiteiten te beheren. Komacut gelooft ook dat effectieve communicatie cruciaal is voor onze uitstekende dienstverlening.

Komacut is een fabrikant op aanvraag in lasersnijden en CNC-buigen die een breed scala aan industrieën wereldwijd bedient. Door ons vereenvoudigde aankoopproces, kortere doorlooptijden, concurrerende prijzen, grote materiaalvoorraad en brede toepassingservaring zijn wij een uitstekende keuze voor klanten die op zoek zijn naar plaatbewerking.

Het online interactieve platform van Komacut biedt productie op aanvraag en maakt het voor klanten eenvoudig om directe offertes, directe feedback over maakbaarheid, online productaanpassing, prijstransparantie en controle van inkooporders te ontvangen. Dit vermindert aanzienlijk de benodigde tijd voor initiële besprekingen en productoffertes tussen klant en leverancier en elimineert de noodzaak voor langdurig heen en weer over het ontwerp van onderdelen, DFM, enz. Dit resulteert in kortere doorlooptijden en snellere verzending dan een traditioneel fabricagesysteem.

Fabricage in China

Hoogwaardige diensten en producten zijn onze belangrijkste verkoopargumenten die worden bereikt door middel van een modern uitvoeringssysteem, hooggekwalificeerde medewerkers en wereldwijd partnerschap en samenwerking. We raden u aan om de recensies en getuigenissen van onze klanten te lezen als u meer zekerheid wilt.

Onze offertes zijn direct opvraagbaar via het online bestelplatform van Komacut. Onze offertes blijven betrouwbaar met volledige transparantie van de prijs terwijl u door het platform navigeert en uw gepersonaliseerde product samenstelt.

Ja, Komacut beschermt het intellectueel eigendom van onze klanten uitstekend. Als contractfabrikant vervaardigd Komacut uw producten in eigen huis. Zelfs als het nodig is om bepaalde componenten van onderaannemers te betrekken, doe we dit alleen voor de relevante onderdelen, zodat de onderaannemers geen volledig begrip kunnen krijgen van uw producten en geheimen.

De beste manier is om onze fabriek in China te bezoeken. We laten u graag zien hoe we werken en laten u het proces van fabricage en kwaliteitscontrole zien. We raden tevens aan om de getuigenissen van onze klanten te lezen.

Wij geloven dat een ervaren en kundige accountmanager betere verkoop kan realiseren. Daarom huurt Komacut altijd ervaren accountmanagers in met een technische achtergrond.

Het klopt dat de meeste standaardcomponenten en grondstoffen in China metrisch worden aangegeven. Soms is het nodig om producten opnieuw te ontwerpen op basis van de Chinese standaarden en metrische waarden.

Onze Klanten

De meeste van onze klanten zijn zakelijke verwijzingen die ons via mond-op-mondreclame hebben leren kennen. Naarmate onze reputatie in de branche groeit, zien we ook een groter aantal nieuwe klanten die ons via het internet vinden of rechtstreeks contact met ons opnemen. Het merendeel van onze klanten komt uit Canada, De Verenigde Staten, Europa en Zuidoost-Azië.

Mocht u referenties nodig hebben, neem dan contact op met ons via info@komacut.com en wij leveren u op verzoek graag een referentielijst.

Met de voordelen van backoffice-automatisering stelt ons platform ons in staat om naadloos bestellingen van 1 unit tot 25.000 units per bestelling te accepteren en te verwerken. Onze beoogde klanten bestellen doorgaans tussen de 500 en 25.000 stuks per bestelling.

Met de voordelen van backoffice-automatisering stelt ons platform ons in staat om bestellingen van 1 unit tot 25.000 units per bestelling naadloos te accepteren en te verwerken, van uw prototype behoeften tot uw behoeften met een hoge mix/gemiddeld groot volume.

We hebben te allen tijde minimaal voor 80 SKU’s aan grondstoffen op voorraad. Mocht u ondersteuning nodig hebben bij het uitkiezen van het juiste materiaal voor uw behoeften, neem dan contact op met onze technische verkoop via info@komacut.com.

Betaling en Verzending

Komacut accepteert TT en online creditcardbetalingen op ons platform.

Ja, wel hebben zowel de import- als exportvergunningen om naar alle locaties binnen of buiten China te verzenden.

Voor reguliere bestellingen zijn de betalingscondities 40% en 60% bij zicht van BL.

Ja, Komacut kan uw zending afhandelen bij producten die vervaardigd zijn door Komacut. We hebben een netwerk van expediteurs waarmee we samenwerken voor verzendingen naar verschillende landen.

Certificaten en Kwaliteitscontrole

Nee, wij zijn niet ISO-gecertificeerd. We hebben echter een zeer strikt kwaliteitscontrolesysteem en we hebben veel geïnvesteerd in een QC-platform om volledige controle en real-time zichtbaarheid tijdens ons productieproces mogelijk te maken.

We hebben een QC-platform gekoppeld aan onze ERP. Elk onderdeel van de componenten en het fabricageproces wordt gecontroleerd en geïnspecteerd tijdens elke stap in de fabricage. Het is onmogelijk dat een onderdeel of product door ons fabricagesysteem gaat zonder te worden geïnspecteerd.

Technische Informatie en Definities

Een contractfabrikant is een bedrijf dat eindproducten vervaardigd onder het label of merk van een ander bedrijf, op basis van de eigen specificaties van het inkoopbedrijf.

Lean manufacturing, afgeleid van het productiesysteem van Toyota, is een systematische aanpak om tijdverspilling te elimineren. Het omvat een assemblagelijnmethodologie gericht op het bereiken van de kortst mogelijke cyclustijd door verspilling te elimineren. Idealiter zouden processen tijdens de productie alleen waarde moeten toevoegen waarvoor een klant bereid zou zijn om te betalen. Alle processtappen zonder toegevoegde waarde (NVA) worden gezien als verspilling en moeten worden geëlimineerd.

EXW (Ex Works) en FOB (Free on Board) zijn vooraf gedefinieerde commerciële voorwaarden (Incoterm genoemd), die veel worden gebruikt in internationale commerciële transacties.

Bij Komacut gebruiken we, afhankelijk van de specificaties van de klant, warmgewalst staal (Q235, Q275), koudgewalst staal (SPCC, SAPH440), aluminium (6061, 5052, 6063) en roestvrijstaal (304, 316, 201, 430). Bezoek onze Materialen pagina voor de nieuwste materiaalopties.

Bij lasersnijden kunnen we lineaire toleranties van +/- 0,2 mmm bereiken en voor de toleranties van een diameter van een gat kunnen we +/- 0,08 mm bereiken

Bij CNC-plaatbuigen kunnen we we toleraties van +/- 0,5 graden voor de hoeken bereiken en voor XYZ-toleraties bij plaatbuigen kunnen we 0,3 mm bereiken.

CO2 lasersnijden werkt door een infrarode straal met hoge intensiteit door een reeks spiegels en door een spuitmond naar buiten te richten. Bij Fiber lasersnijden wordt een reeks diodes gebruikt om de bundel te creëren, die vervolgens wordt gericht via een glasvezelkabel.

De vraag niet tegengekomen die u zocht?

Neem vandaag nog contact met ons op