OVER ONS

Ons verhaal

Komacut, een volledige dochteronderneming van Komaspec, een turnkey contractfabrikant met meer dan 15 jaar ervaring, werd opgericht in 2017 met als doel de introductie van nieuwe producten op het gebied van plaatbewerking te versnellen.

Neem Contact Op

Onze visie

Van oudsher, van het ontwerp tot de fabricage, is de fabricage van plaatwerk met een hoog/gemiddeld volume een bedrijfstak waar schaalbaarheid, technische transparantie en snelheid niet gemakkelijk haalbaar zijn voor belanghebbenden.

Om deze fundamentele problemen op te lossen, begon Komacut in 2016 aan een reis om een slim productiesysteem te ontwikkelen dat niet alleen de bestaande uitdagingen in de plaatwerkindustrie zou oplossen, maar ook een revolutie teweeg zou brengen in de contractproductie van precisieplaatwerk en het verwerkingssysteem ervan, vanaf een offerte tot verzending.

Mogelijk gemaakt door ons visionaire en toegewijde team, werd het platform van KOMACUT met succes ontwikkeld en in 2021 gelanceerd. Door gebruik te maken van machine learning en kunstmatige intelligentie (AI) voor end-to-end closed loop productie, biedt het online platform in feite drie belangrijke voordelen

Dfm Icon

Real-Time(DFM)Feedback

Instant Ontwerp voor Maakbaarheid (DFM) invoer voor de productontwerper

Website

Naadloze uitvoering met korte doorlooptijd

Doorlooptijd van offerte tot verzending aanzienlijk verkorten door het gebruik van AI en automatisering technologieën

Support

Hoge Zichtbaarheid en Transparantie

De gehele tijd realtime gegevens en monitoringmogelijkheden bieden aan onze gewaardeerde belanghebbenden, te beginnen vanaf het moment dat ze Komacut inschakelen

Deze voordelen worden gewaardeerd door onze terugkerende klanten, terwijl wij Komacut wereldwijd aan het uitbreiden zijn.

Bij Komacut geloven we in het voortdurende streven naar innovatie aan de voorzijde van technologische vooruitgang. Door veel te investeren in geavanceerde en hoogwaardige machines, is Komacut in staat om alleen producten van de beste kwaliteit te leveren.

Leer hoe het werkt

Vereenvoudigen, Versnellen,
Op Tijd, Altijd

Komacut verzekert een gepersonaliseerde en tevreden ervaring

Innovation

Innovatie

Advanced Technologies

Geavanceerde Technologieën

Process

Vereenvoudigt proces

Fast Delivery

Snelle Oplossingen

Transparency

Zichtbaarheid en Transparantie

Door ons te concentreren op het vereenvoudigen en versnellen van processen zonder concessies te doen aan kwaliteit en services, kunnen we tijdverspilling elimineren, kosten verlagen en snel voldoen aan de eisen van de klanten.

Leer meer over ons